<- Назад

Към дарителите с благодарност!

Уважаеми дами и господа,

                        С хубавото си време всяка ранната есен запазва за нас частица от лятното настроение, но е октомври. Традиция е месец октомври да се отбелязва като месец на дарителството и тази идея носи част от духовния заряд на българщината. През целия си живот черпим с пълни шепи от този енергиен заряд – за да ни има.

            Благодарим на всички граждани, институции и организации, които не само през месеца на дарителството, а и през цялата година, ни даряват ценни заглавия и цели лични библиотеки, за да бъдат те достъпни за нашите читатели.

            Ние не делим даренията на малки и големи. Ние ценим дарителството като знак за общественото поведение на личността. Ще посрещнем с радост всеки, решил да остави името си наш дарител.

Благодарим от сърце!

Благодарим на всички, които прекрачват прага на Библиотечно-информационния комплекс на Висше училище „Международен колеж” – Албена, за да направят своя дарителски жест!

            Всеки от нас по природа е дарител. Важно е да го осъзнае. Нека приучим нашите деца да ценят даренията и да уважават дарителите. Нека ги подтикваме да направят своя първи дарителски жест!

            Очакваме Ви!

<- Назад